Höstlovet v.44

Vi kan inte vänta ett helt år till nästa sommarläger, därför arrangerar vi innebandyläger och event under hela året! Se nedan vad som planeras härnäst. 

STAR CAMP PRO 

VECKA 44 – 2024

Vi vill erbjuda unga spelare födda 2009-2012 en inblick i hur vår elitverksamhet är uppbyggd och vad som förväntas av spelarna som spelar i dam- och herrlaget taktiskt, tekniskt och fysiskt. Träningarna leds av tränare från vår elit- och akademiverksamhet.

Deltagarna kommer att få möjlighet att besöka elitlagens träningar och ta del av hur våra elitspelares vardag ser ut. Genom det arbetet hoppas vi kunna bidra till att fler spelare tar klivet från ungdoms- till seniorspelare. 

Vi kommer att ha ett specialdesignat upplägg för alla målvakter, där vi applicerar samma träning som vi jobbar med på StarCamp goalkeeper!!  

ANSÖKAN
– Ansökan är öppen för spelare födda 2009–2012.
– I ansökan ska en klubblagstränares rekommendation skickas med. I rekommendationen behöver vi inte få en bedömning på spelarens tekniska förmåga utan det vi eftersträvar är att säkerställa vilja och förmåga att träna.

Boende
– Om du inte bor i närområdet så hjälper vi dig gärna att boka boende hos någon av våra partners. Mejla så hjälper vi dig att få kontaktuppgifter till Åby hotell i Mölndal eller Wendelsberg i Mölnlycke. 

ÖVRIG INFORMATION
– Var: Wallenstam Arena
– När: Måndag till torsdag v.44
– Tid: 09:00 -17:30
– Mat: Lunch, Mellanmål + Frukt
– Pris: 3250 kronor

Välkommen till StarCamp Pro!

Anmälan görs till johan.good@pixbo.se

Har du frågor, välkommen att mejla oss på info@starcamp.se