Anmälan

ANMÄLAN STAR CAMP 2024

Nytt för i år är vårt koncept med temaveckor där vi har tre olika upplägg!!

Star Camp Summer vecka 25 (15/6 till 20/6) – inledd sommarlovet med oss på Star Camp med mycket innebandy och allt som hör sommaren till, sol & bad, paddel grillkväll (om vädret tillåter grillning utomhus), fotbollsturnering, brännboll. Vi tränar innebandy på dagarna och lite senare på eftermiddagarna så bryter vi av för andra aktiviteter för att på kvällarna anordna olika innebandy-tävlingar i våra arenor bland annat 3 vs 3 turnering med våra SSL Spelare, Unihoc-Trophy, ledarmatch och mycket annat kul!!

Rekommenderad ålder 2007-2014 

Star Camp Summer är fullbokat, och vi har en fylld reservlista. Vi hänvisar er som är intresserade till Star Camp International.  

Star Camp PRO vecka 26 (23/6 till 28/6) – detta är lägret för dig som vill ha innebandy 24/h och älskar att träna!! Vi inleder varje dag med fysträning följt av flera innebandy-pass, vi kommer också genomföra teoretiska föreläsningar med inslag av kost, idrottspsykologi, innebandy-taktik. För att ansöka till PRO så behöver du ha en klubblagstränares rekommendation gällande vilja att träna. Det är många pass per dag med en hög belastning så det gäller att du har en hög motivation till din innebandy. I samband med Star Camp Pro kopplar vi på alla våra resurser gällande våra elitspelare & elittränare i Pixbo Innebandy.

Rekommenderad ålder 2007-2011. 

Star Camp International vecka 27 (30/6 till 5/7) –  Genom åren har vi haft otroligt många internationella deltagare så nu gör vi en satsning på en vecka där vi har extra bra förutsättningar med bland annat Träningar & föreläsningar både på svenska & engelska. För dig som vill lära känna nya vänner från olika delar av innebandvärlden är detta den perfekta veckan. Vi kommer att inleda varje dag med fysträning och varje kväll har vi olika tävlingar som 3 vs 3 landskamper, Unihoc-Trophy. 

Rekommenderad ålder 2007-2012.  

Star Camp PRO vecka 31 (29/7 till 2/8) – detta är lägret för dig som vill ha innebandy 24/h och älskar att träna!! Vi inleder varje dag med fysträning följt av flera innebandy-pass, vi kommer också genomföra teoretiska föreläsningar med inslag av kost, idrottspsykologi, innebandy-taktik. För att ansöka till PRO så behöver du ha en klubblagstränares rekommendation gällande vilja att träna. Det är många pass per dag med en hög belastning så det gäller att du har en hög motivation till din innebandy. I samband med Star Camp Pro kopplar vi på alla våra resurser gällande våra elitspelare & elittränare i Pixbo Innebandy.

Rekommenderad ålder 2007-2011.

  • Lägervecka 1: Star Camp Summer vecka 25 (15/6 till 20/6) – 3295 kr ink övernattning, 3050 kr utan övernattning.
  • Lägervecka 2: Star Camp Pro v.26 (23/6 till 28/6) – 4295 kr ink övernattning, 4050 kr utan övernattning.
  • Lägervecka 3: Star Camp International v.27 (30/6 till 5/7) –  3295 kr ink övernattning, 3050 kr utan övernattning.
  • Lägervecka 4: Star Camp Pro v.31 (29/7-2/8) – 4295 kr ink övernattning, 4050 kr utan övernattning.

REGISTRATION STAR CAMP 2024 

Anmälan till Star Camp Summer – Anmäl dig här, Sign up here
Ansökan till Star Camp PRO – Mejl till info@starcamp.se med kort beskrivning av spelaren samt klubblagstränarens rekommendation ang vilja att träna. 
Anmälan till Star Camp International – Anmäl dig här, Sign up here 

Betalning

Betalningen görs i samband med anmälning, i avgiften ingår t-shirt, helpension, försäkring samt en mängd olika aktiviteter på området. Alla priser inkluderar en administrationsavgift på 500kr. Administrationsavgiften är inte återbetalningsbar. Om ni skulle få ändrade planer eller förhinder återbetalar vi hela anmälningsavgiften (exkl. admin.avgift) till och med 30 april 2024 och halva anmälningsavgiften till och med 31 maj 2024. Vid avbokningar efter 31 maj 2024 återbetalas avgiften endast om ni har sjukintyg.Personuppgifter – GDPR

Star Camp ägs och arrangeras av Pixbo IBF/IBK. Pixbo IBF/IBK värnar om din integritet. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med föreningens integritetspolicy och andra dokument i enlighet med GDPR. Information om och hantering av personuppgifter återfinns på Pixbos hemsida.

Läs mer på Pixbo.se >